Stagii de pregătire pentru elevii de la Rugină

Obiectiv Vaslui

Elevii Colegiului Economic “Anghel Rugină” Vaslui participă la o serie de stagii de pregătire practică în domeniul serviciilor turistice.
Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui și Grupul Școlar de Alimentație Publică Constanța sunt partenerii Grupului Școlar “Virgil Madgearu” din Iași într-un program european POS-DRU, prin care elevi din cele trei unități liceale implicate participă la o serie de stagii de pregătire practică în domeniul serviciilor turistice la standarde europene. Până acum, două clase de la Colegiul “Anghel Rugină” au participat la aceste stagii de pregătire practică. Ultima activitate a constat în realizarea unei manifestări expoziționale pentru promovarea conceptului de rețea interregională, fiind prezentate șapte produse finale.
“Ne bucură faptul că elevii noștri au fost activi în cadrul acestui parteneriat, având ocazia să pună în aplicare experiența acumulată în timpul practicii propriu-zise, oferindu-le prilejul de a asimila elemente noi, mai ales că provin de la o clasă cu profil de turism și alimentație publică”, a precizat Lidia Zărnescu, directorul Colegiului “Anghel Rugină” Vaslui.
Elevii implicați în proiect au avut ocazia să plece și într-o excursie de studiu, cu scopul de a dezvolta și a implementa activitățile inovative din domeniul turismului și educației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu