Medici pentru Danemarca

Obiectiv Vaslui

Două clinici private din sudul Danemarcei caută, prin Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, patru medici specialiști psihiatri și un medic neurolog. Salariul de pornire este de 6.000-7.000 de euro brut lunar și se majorează în funcție de calificare, experiență și funcție.
Firma care angajează psihiatri deține trei centre și șase secții de psihiatrie. Se pune accent pe conferințe zilnice, întâlniri săptămânale, sesiuni de instruire a rezidenților. Orele de instruiere a rezidenților se compensează în bani și timp liber. Angajatorul cere experiență relevantă în domeniu, abilitate, cooperare și comunicare cu pacienții și rudele lor. În timpul zilei, medicii vor lucra fie la Comunitatea Serviciilor Medicale, fie la Departamentul psihiatric din Esbjerg, pe baza unui sistem de șapte schimburi on-call de la reședința medicilor. Durata contractului este nelimitată, iar timpul de lucru este de 37 de ore pe săptămână.
Celălalt angajator, Spitalul Universitar Odense, are nevoie de un medic specialist neurolog cu sub-specializare în epileptologie. Este vorba despre diagnoza și tratamentul pacienților din Fyn și insulele înconjurătoare. Aici, lucrează doi specialiști neurofiziologi și 15 neurologi. Se lucrează pe baza unui sistem de 11 schimburi.
Termenele limită pentru aplicare sunt 21 martie pentru psihiatri și 9 martie pentru neurologi.
Relații suplimentare se pot obține telefonând la 021/313.91.41.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu