Acuzații false

Obiectiv Vaslui

Conducerea Consiliului Județean Vaslui respinge acuzațiile șefului Autorității Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice privind lipsa contractelor de deszăpezire.
Reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Vaslui resping acuzațiile președintelui Autorității Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP), Cristina Trăilă, care susține că 13 consilii județene, printre care și cel de la Vaslui, nu au publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) niciun fel de documentație de achiziție de servicii de deszăpezire pentru iarna 2011-2012. Președintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi, a declarat că instituția pe care o conduce a respectat legislația pentru cei 1.000 de kilometri de drumuri din responsabilitate.
Mihalachi invită Corpul de Control al ANRMAP să verifice toate documentele: “Noi nu am organizat nicio licitație pentru atribuirea serviciului de deszăpezire pentru că nici nu trebuia. Această activitate a fost concesionată în iarna 2011-2012 către SC Lucrări Drumuri și Poduri SA Vaslui, societatea aflată în subordinea CJ, așa că habar nu au ce vorbesc cei de la ANRMAP. Abia îi aștept să vină în control”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu