Vasile Vanatoru, primarul comunei Banca, da cu piciorul la 700.000 Ron


 Obiectiv Vaslui

SCANDAL In comuna Banca doar o parte dintre amenzi se achita.
Am fost anuntati la redactie de unul dintre consilierii locali din Banca ca primarul, Vasile Vanatoru, isi face de cap si incaseaza doar o parte dintre amenzile populatiei comunei, iar cea mai mare parte nu se achita deoarece cei amendati o dau la pace cu edilul, iar acesta rupe in fatal celui amendat procesul verbal cu conditia sa fie votat la urmatoarele alegeri. Astfel ca in decurs de 8 ani de cand d-l Vasile Vanatoru conduce, ca primar, comuna Banca a reusit sa faca o gaura fabuloasa in buget, neincasand 7 miliarde de lei vechi si astfel Consiliul Judetean vireaza in conturile primariei doar ceva maruntis ca primaria sa-si poata plati angajatii. D-l Vasile Mihalache, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, ne-a marturisi ca nu va mai da niciun ban pana cand primarul din Banca nu v-a incasa macar o parte din amenzi.
Am incercat sa-l contactam telefonic pe d-l Vanatoru Vasile, dar cand a auzit de la ce ziar suntem i s-a inchis telefonul pe loc. Oare de ce? Ca nu suntem de la “Vremea noua” ca sa-l mai laudam un pic ca a mai facut ceva bun in comuna?
Apropiindu-se campania electorala am inteles ca d-l primar are foarte mult de lucru si nu poate sa stea de vorba cu toata lumea. Poate ca merge pe la DNA sa dea cu subsemnatul pentru acuzele care i se aduc de unii consilieri din comuna!
Saptamana aceasta vom trimite un correspondent in comuna pentru a i se lua un interviu d-lui primar, Vasile Vanatoru, pentru a da comunitatii pe care o conduce cateva explicatii:
-          de unde provin cei 2 miliarde de lei vechi pentru campania care se apropie;
-          de ce nu incaseaza acele amenzi de la localnicii comunotatii;
-          de ce nu imparte corec oamenilor nevoiasi ajutoarele de la UE si le tin in magaziile primariei;
-          de ce nu recunoaste ca a fost deacord cu constructia depozitului de chimicale de la Salcioara;
-          de ce nu a distribuit suficiente lemne scolilor din comuna pentru anul scolar 2011-2012, iar copii vin la scoala si isi sulfa in maini pentru a putea scrie s.a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu